Selskaber
Selskabs menuer
Selskabsmenuer – klassisk
I det klassiske køkken går tiden næsten i stå. På den gode måde for klassisk er langt fra gammeldags.
Det er derimod tradition fra inderst til yderst, der stilmæssigt holder i mange år frem uden at lade sig mærke af forskellige tiders modeluner.
I mine menuer, kan De vælge mellem traditionelle forretter, hovedretter, samt desserter. De vælger selv, hvorledes De ønsker Deres menu sammensat, men jeg hjælper dem, naturligvis gerne med at sammensætte den helt rette menu til deres fest.
Forretter
Klassisk rejecocktail, serveret med hjemmelavet dressing
Laks eller Torsk en Bellevue, serveret med æg, rejer & asparges samt dressing
Fiske terrine med serrano, serveret med hvidvins crème, rejer & asparges
Varmrøget peberlaks, serveret på marineret spidskål hertil lime vinaigrette og asparges
Fyldig tunmousse, serveret på sprøde babysalater med rejer, asparges, lime & dressing
Ny stegt og hvidvins dampet fiskefilet, serveret i muslingeskal serveret med stuvning af skaldyr og rodfrugter
Høns i asparges, serveret i muslingeskal
Klassisk hønsesalat, serveret på frisk ananas hertil sprødstegt bacon og purløg
Bresaola anrettet på plukket salater hertil parmesanost, tomat, pesto samt grov peber
Alle forretter serveres med brød & smør
Hovedret
Gammeldags oksesteg serveret med waldorfsalat, glaseret perleløg, årstidens friske grøntsager, surt, sødt samt hvide kartofler & sauce
Helstegt oksefilet serveret med årstidens grøntsager, pommes rissolles vendt i krydderurter samt sauce bordelaise
Helstegt oksemørbrad serveret med årstidens friske grøntsager, kartoffel tærte, små kartofler samt kraftig timian sky
Svinekam stegt som vildt serveret med waldorfsalat, surt & sødt samt hvide kartofler, franske kartofler og fløde vildt sauce
Flæskesteg med sprød svær serveret med brunede & hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, surt, samt franske kartofler og sauce
Hamburgerryg eller glaseret skinke serveret med årstidens grøntsager, nye kartofler samt asparges sauce eller anden sauce
Helstegt lammekølle, fyldt med hvidløg og persille serveret med årstidens friske grøntsager, flødekartofler samt mint gele og lamme sky eller anden sauce
Helstegt kalvefilet serveret med årstidens friske grøntsager, kroketter, pommes rissolles samt sauce choron
Kalvesteg stegt som vildt, serveret med bønne sauté, glaserede løg, waldorfsalat, sødt & surt samt hvide kartofler & sauce
Rosa stegt kalve culotte serveret med ristede svampe, gratineret kartoffel kage, årstidens friske grøntsager samt sauce bordelaise
Perlehøne stegt i cocotte, fyldt med svampe hertil hønse veloute tilsmagt med grønne asparges, og forårsgrønt samt kartoffel og selleri tærte
Dessert
Is fragilite lagkage med 2 slags hjemmelavet is & frugt
Fromage (karamel, citron, vanilje, chokolade, bær, appelsin)
Ruben Steiner kage serveret med små chokoladeovertrukne profiteroles og romfromage
Nøddekurv serveret med hjemmelavet vanilje parfait og frugt
Jordbær eller Æble trifli med vaniliefløde & sprød crunch
½ melon fyldt med rå marineret frugt samt hjemmelavet vanilje parfait
Chokoladekage med nøddemousse serveret med marineret frugt
Fløderand serveret med rå marineret frugt samt bær coulis
Hjemmelavet blåbær cheese cake serveret med friske frugter
Bagte figner glaseret i portvin hertil hvid chokolademousse tilsmagt med ristede mandler og sprød karamel
Karamel pannacotta serveret med æble sorbet og kompot af skovens bær
Tomme de Savoie & Tarleggio serveret med Pærechutney & syltede nødder
Pris pr. kuvert for 2 retter 195,-kr.
Pris pr. kuvert for 3 retter 245,-kr.
Tillæg pr. kuvert for menuer indeholdende:
Oksemørbrad, kalve eller oksefilet + 25,-kr.
Dyrefilet + 30,-kr.
Natmad
Pølse bord med udvalg af pålæg med tilbehør, samt leverpostej
med bacon og champignons og hjemmebagte boller
Valgfri suppe
Grovboller med forskelligt fyld
Trekant sandwich med 3 slags fyld
Lobescoves med rugbrød og rødbeder
Biksemad med rugbrød og rødbeder
Små lune hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat og rugbrød
Kold roastbeef med marineret kartoffelsalat og pasta salat
2 slags pølser med brød & tilbehør (Hotdogs)
Byg selv pizza med 5 toppings samt 1 salat
Mini sliders saml selv med 2 slags fyld (2 pers)
Tillæg pr. kuvert for natmad fra 60,-kr.