Mad ud af huset i Hjørring

Hos Martin Kok tilbyder vi mad ud af huset i Hjørring til både hverdag og festlige lejligheder.
Vi sammensætter vores menuer til at imødekomme enhver smag og anledning, lige fra hyggelige middage til store selskaber.

Professionel catering til enhver lejlighed

Martin Kok sikrer catering i Hjørring, som lever op til alle dine forventninger. Uanset om du har brug for en enkel middag til en særlig aften med gæster eller en omfattende menu til en stor fest, har vi den perfekte løsning til dig.

Slip for dagevis af forberedelser og hele aftenen i køkkenet og vælg i stedet for at få catering fra Martin Kok. Brug dagen med dine gæster og gør din næste begivenhed til en uforglemmelig oplevelse, men vores madlavning.

Har du spørgsmål til vores catering eller ønsker du at aftale nærmere om mad ud af huset til din næste arrangement, kan du altid kontakte os på tlf. 20 60 53 93. Du kan med fordel også skrive til martinkok@outlook.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Martin Kok tilbyder

Buffet i forskellige variationer

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder når det kommer til buffet. Vi kan nemt tilpasse den efter dine specifikke behov. Vores buffeter er perfekte til enhver form for sammenkomst, uanset om det er en familiefest, firmaarrangement eller en anden speciel begivenhed.

Læs mere om vores buffet ud af huset.

Brunch

Start dagen med en af vores lækre brunch menuer. Vi sørger for, at alle dine gæster starter dagen ud med lækker mad. Vi har sammensat en række menuer som du kan finde inspiration blandt.

Læs mere om vores brunch.

Selskabsmenuer

Skal du holde et stort selskab, er vores menuer den perfekte løsning. Vi tilbyder en lang række retter, som du kan sammensætte din menu efter. Vælg mellem klassiske forretter, hovedretter, desserter og selvfølgelig natmad.

Læs mere om vores selskabsmenuer.

Mad til bryllupsfester

Skal du fejre dit bryllup? Lad os stå for maden. Vores romantiske bryllupsmenuer er sammensat med omhu og kærlighed for at gøre din dag helt speciel. Vi kan levere både kok og serveringspersonale.

Læs mere om vores bryllupsmenuer.

Smørrebrød og kolde anretninger

Vi tilbyder også klassisk dansk smørrebrød og kolde anretninger; perfekt til frokost arrangementer og mindre sammenkomster. Vores smørrebrød er lavet med de bedste råvarer og kærlighed til traditionen.

Læs mere om vores smørrebrød.

Mad fra hele verden

Vi tilbyder også en lang række forskellige buffeter, med udgangspunkt i hvert deres land. Hvad end du er til mexicansk eller italiensk, har vi noget til din smag.

Læs mere om vores internationalt inspirerede buffeter.

Bestil mad ud af huset i Hjørring

Martin Kok er en erfaren kok, der siden 2018 har leveret lækker mad i hele Nordjylland.

Ønsker du at bestille mad ud af huset hos os, anbefaler vi dig altid at gøre det hurtigst muligt. På den måde kan vi mest imødekomme alle dine ønsker og behov.

Kontakt os på tlf. 20 60 53 93, eller via martinkok@outlook.dk og lad os høre om dine ønsker.