Bryllup

Bryllups menu

Romantisk bryllups fest

Forretter
 

Røget kammusling og mild blomkål creme, safransyltet blomkål, sprød crust og urt 

Rimmet urte laks med peberrodsmayo, sprød rug, syltet agurkekugler, porrerjulienne og urter 

Dampet rødtunge timbale i babyspinat, serveret i kraftig safran creme hertil lakse rogn samt purløg 

Sesam paneret ahi tun serveret på lime marineret salater med tomat/ mango kompot 

Chili marineret tiger rejer på spyd, serveret på eksotisk salat med Papaya 

Kold dampet helleflynder med tappanade på urter i julienne med basilikum coulis 

Ung hane terrin i serranp med soltørret tomat og artiskok salat 

Lyn stegt kammusling på salat af rukula samt hindbær, med balsamico 

Foiegras terrin med frisk fersken kompot samt chokolade coulis 

Carpaccio af ingefær marineret oksefilet med ruccola og parmesan 

Vælg evt. 3 slags små anretninger på tallerkener eller se mere under emnefeltet Tapas

Mellemretter

Blinis med cremefraiche, løg rom og hakket rødløg 

Salat af grønne asparges med blodappelsin og granat æble 

Kammusling carpaccio, med passions frugt, lime og marinerede artiskok 

Store grillede kammuslinger på spicy æblekompot med lime / kørvel creme 

Hønse consommet med friske svampe og sommerkål

Hovedretter

Kalvemørbrad, rullet i friske krydderurter, smør ristet grønne asparges, samt årstidens friske grøntsager hertil kartoffel terrin af søde kartofler samt timian jus 

Oksemørbrad i svøb af parma skinke og sommerkål, hertil balsamico glaseret rødbeder, ristede svampe, spinat flan samt selleri kroketter og kraftig rødvins glace 

Nødde gratineret oksemørbrad med soltørret tomat pesto, bagt serrano skinke, krydret kartoffel tærte og timian jus 

Trøffel farseret ung hane bryst på bagte skalotteløg og blomme tomat 

kartoffel kage og basilikum jus 

Svinemørbrad i svøb af krydderurter souffle og serrano skinke 

ratatouille kartofler og hvidvins fløde tilsmagt med basilikum 

Urte paneret lamme care med timian stegte kartofler 

confit af hvidløg og rosmarin sauce 

Vegetarret: 2 slags hjemmelavet ravioli med grøntsager og ost 

serveret i kraftig grøntsags sauce tilsmagt med friske krydderurter 

Dessert

Kold mango suppe serveret med vanilje creme og friske bær

Vanilje creme brulle serveret med passions marineret frugter

Chokolade i lag, med hindbær parfait og mynte sirup 

Chokolade i lag med hvid chokolade mousse

Chokolade i lag med Baileys creme

Variation af smagsfulde oste
med rødvins marinerede valnødder og rabarber kompot

Kold jordbær suppe tilsmagt med vodka og lime

Variation af jordbær: mousse, tærte og suppe med flere

Pris pr. kuvert for 3 retter 295,- kr

Pris pr. kuvert for 4 retter 345,- kr

Pris pr. kuvert for 5 retter 395,- kr.

Tillæg pr. kuvert for menuer indeholdende 

oksemørbrad, kalvefilet, eller dyrefilet 25,-kr.