Snacks
Rodfrugtchips med vintertrøffelcreme, syltet artiskok og Vesterhavsost.
Saltede mandler og nødder vendt med røgsalt og lakrids.
Forret
Jomfruhummerbisque med varme krydderier og safran, dampet nytårstorsk samt tigerreje i rød miso.
Hertil sprøde vinterurter i julienne.
Serveres med maltkuvertbrød og smør.
Mellemret
Arancini – sprød risottokugle med ricotta, lime og basilikum, serveret på romesco-creme og sprød parmesan.
Hovedret
Medaljon af oksemørbrad med reduktion af okseglace.
Kartoffelgratin med trøffel, honningglaserede rødder og svampe, bagte skalotteløg i balsamico og timian samt polenta smagt til med krydderurter og smør.
Dessert
Hindbær- og passionsmousse på sprød bund af mørk chokoladecrumble og hindbærglace.
Macaron med hindbær, hertil figen og passionsfrugt.
Hvid chokolade med saltede peanuts og orange.






