Selskaber

Selskabs menuer

Selskabsmenuer – klassisk

I det klassiske køkken går tiden næsten i stå. På den gode måde for klassisk er langt fra gammeldags.
Det er derimod tradition fra inderst til yderst, der stilmæssigt holder i mange år frem uden at lade sig mærke af forskellige tiders modeluner.

I mine menuer, kan De vælge mellem traditionelle forretter, hovedretter, samt desserter. De vælger selv, hvorledes De ønsker Deres menu sammensat, men jeg hjælper dem, naturligvis gerne med at sammensætte den helt rette menu til deres fest.

Forretter


Klassisk rejecocktail, serveret med hjemmelavet dressing 

Laks eller Torsk en Bellevue, serveret med æg, rejer & asparges samt dressing 

Fiske terrine med serrano, serveret med hvidvins crème, rejer & asparges

Varmrøget peberlaks, serveret på marineret spidskål hertil lime vinaigrette og asparges

Fyldig tunmousse, serveret på sprøde babysalater med rejer, asparges, lime & dressing

Ny stegt og hvidvins dampet fiskefilet, serveret i muslingeskal serveret med stuvning af skaldyr og rodfrugter 

Høns i asparges, serveret i muslingeskal 

Klassisk hønsesalat, serveret på frisk ananas hertil sprødstegt bacon og purløg

Bresaola anrettet på plukket salater hertil parmesanost, tomat, pesto samt grov peber

Alle forretter serveres med brød & smør

 

Hovedret


Gammeldags oksesteg serveret med waldorfsalat, glaseret perleløg, årstidens friske grøntsager, surt, sødt samt hvide kartofler & sauce

Helstegt oksefilet serveret med årstidens grøntsager, pommes rissolles vendt i krydderurter samt sauce bordelaise

Helstegt oksemørbrad serveret med årstidens friske grøntsager, kartoffel tærte, små kartofler samt kraftig timian sky

Svinekam stegt som vildt serveret med waldorfsalat, surt & sødt samt hvide kartofler, franske kartofler og fløde vildt sauce

Flæskesteg med sprød svær serveret med brunede & hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, surt, samt franske kartofler og sauce

Hamburgerryg eller glaseret skinke serveret med årstidens grøntsager, nye kartofler samt asparges sauce eller anden sauce

Helstegt lammekølle, fyldt med hvidløg og persille serveret med årstidens friske grøntsager, flødekartofler samt mint gele og lamme sky eller anden sauce

Helstegt kalvefilet serveret med årstidens friske grøntsager, kroketter, pommes rissolles samt sauce choron

Kalvesteg stegt som vildt, serveret med bønne sauté, glaserede løg, waldorfsalat, sødt & surt samt hvide kartofler & sauce

Rosa stegt kalve culotte serveret med ristede svampe, gratineret kartoffel kage, årstidens friske grøntsager samt sauce bordelaise 

Perlehøne stegt i cocotte, fyldt med svampe hertil hønse veloute tilsmagt med grønne asparges, og forårsgrønt samt kartoffel og selleri tærte

Dessert


Is fragilite lagkage med 2 slags hjemmelavet is & frugt

Fromage (karamel, citron, vanilje, chokolade, bær, appelsin)

Ruben Steiner kage serveret med små chokoladeovertrukne profiteroles og romfromage

Nøddekurv serveret med hjemmelavet vanilje parfait og frugt

Jordbær eller Æble trifli med vaniliefløde & sprød crunch

½ melon fyldt med rå marineret frugt samt hjemmelavet vanilje parfait

Chokoladekage med nøddemousse serveret med marineret frugt

Fløderand serveret med rå marineret frugt samt bær coulis

Hjemmelavet blåbær cheese cake serveret med friske frugter

Bagte figner glaseret i portvin hertil hvid chokolademousse tilsmagt med ristede mandler og sprød karamel

Karamel pannacotta serveret med æble sorbet og kompot af skovens bær

Tomme de Savoie & Tarleggio serveret med Pærechutney & syltede nødder

Pris pr. kuvert for 2 retter 195,-kr.

Pris pr. kuvert for 3 retter 245,-kr.

Tillæg pr. kuvert for menuer indeholdende:
Oksemørbrad, kalve eller oksefilet + 25,-kr.
Dyrefilet + 30,-kr.

 

Natmad


Pølse bord med udvalg af pålæg med tilbehør, samt leverpostej

med bacon og champignons og hjemmebagte boller

Valgfri suppe

Grovboller med forskelligt fyld

Trekant sandwich med 3 slags fyld

Lobescoves med rugbrød og rødbeder

Biksemad med rugbrød og rødbeder

Små lune hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat og rugbrød

Kold roastbeef med marineret kartoffelsalat og pasta salat

2 slags pølser med brød & tilbehør (Hotdogs)

Byg selv pizza med 5 toppings samt 1 salat

Mini sliders saml selv med 2 slags fyld (2 pers) 

Tillæg pr. kuvert for natmad fra 60,-kr.