Nytårsmenuen
5 Retters menu – Pris pr. kuvert 425 kr.

Snacks
- Rodfrugtchips med vintertrøffelcreme, syltet artiskok og Vesterhavsost. Saltede mandler og nødder vendt med røgsalt og lakrids.

Forret
- Jomfruhummerbisque med varme krydderier og safran,
- dampet nytårstorsk samt tigerreje i rød miso.
- Hertil sprøde vinterurter i julienne.
- Serveres med maltkuvertbrød og smør.

Mellem ret
- Arancini – sprød risottokugle med ricotta, lime og basilikum, serveret på romesco-creme og sprød parmesan.

Hovedret
- Medaljon af oksemørbrad med reduktion af okseglace. Kartoffelgratin med trøffel, honningglaserede rødder og svampe, bagte skalotteløg i balsamico og timian samt polenta smagt til med krydderurter og smør.

Dessert
- Hindbær- og passionsmousse på sprød bund af mørk chokoladecrumble og hindbærglace.
- Macaron med hindbær, hertil figen og passionsfrugt.
- Hvid chokolade med saltede peanuts og orange.

Alt det praktiske er klaret for dig!
Vores menuer er nemme at tilberede, og vi sørger for, at du får en letforståelig vejledning med.
Vi anbefaler kunden at købe lidt pyntegrønt efter smag og behag, for at give dine nytårsretter et smukt og indbydende udseende inden servering. Dette vil løfte præsentationen og give det sidste touch til din menu.
Afhent din nytårsmiddag den 31. december mellem kl. 12.00-14.00 på én af vores lokationer:
Sindal: Hos Martin – Jernbanegade 4, 9870 Sindal
Aalborg: Parkeringspladsen ved Gøteborgvej 7, 9200 Aalborg
Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at give os et ring på telefon 20 60 53 93.
Spørgsmål til eksisterende ordrer sendes til invoice@martinkok.dk.
